Over ons

foto woordzoekers voor kinderen

Woordzoekers.org is een private en onafhankelijke non-profit website, ontworpen door en voor liefhebbers van puzzels en beheerd door vrijwilligers. Dat stelt ons in staat om de kosten laag te houden en onze diensten gratis aan te bieden.

Behalve dat wij enthousiaste woordzoeker-fans zijn, houden wij ook van leuke apps te maken. Dat heeft ons een paar jaar geleden gemotiveerd om deze website met de woordpuzzels- generator te ontwikkelen.

Nieuw : woordzoekers op tablets en kruiswoordpuzzels

De eerste versie van de woordzoeker-maker werkte alleen op desktops. Omdat het aantal tablets, iPads de laatste tijd exponentieel stijgt, bieden we sinds binnenkort ook woordpuzzel-maker die ook op tablets goed functioneert.

Woordzoekers en kruiswoordpuzzels horen allebei in een groote puzzelfamilie. Recentelijk hebben we daarom een online kruiswoordpuzzel-generator op onze website toegevoed. Het is zoo leuk om iemand te verrassen met je eigen puzzel.

Mocht u handige tips hebben om de website of onze diensten te verbeteren, neemt u gerust contact met ons op.

Waarom woordzoekers.org?

We zijn trots op de bereikte resultaten en we willen onze diensten verder blijven verbeteren. Woordzoekers.org viert dit jaar (2023) alweer haar 13-jarig bestaan en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een leuke educatieve website van Nederland en Belgiƫ. Onze website wordt waak gebruikt door scholen en onderwijsinstellingen maar ze is ook zeer populair bij kinderen en ouders.

  • gebruik van de website is gratis voor alle bezoekers!
  • educatief en leuk!
  • maak een unieke URL met je eigen puzzels!
  • mogelijkheed om de link met je eigen puzzels op de social media te delen!
  • geschikt voor thuis en school!
  • plezier voor iedereen : kinderen, leraren, ouders en grootouder!
  • al 13 jaar actief!

Leuke educatieve websites

Ervaring toont aan dat kinderen die woordzoekers graag oplossen ook andere educatieve spellen leuk vinden, bijvoorbeeld aan sudoku.